WEBBSHOP

RINGAR

Ringar gjorda av gamla bestick i äkta silver eller nysilver. Det finns ringar gjorda av hela skeden, av endast skaftet eller bladet, gafflar, plockgafflar och smörknivar. Finns i storlekarna 15-21 mm och priset är 150-400 kr. Fri frakt inom Sverige.

HÄNGEN

Hängen gjorda av gamla bestick i äkta silver eller nysilver. Hängena är gjorda av diverse skaft och blad från teskedar, matskedar, sillgafflar, sockerskedar och kaktänger. Väldigt varierande i storlek, priset är 75-200 kr. Fri frakt inom Sverige.

ARMBAND

Armband som är gjorda av gamla bestick i nysilver och några få i äkta silver. Vissa är gjorda av större eller mindre dessertskedar, av gafflar eller av skaftet från två mocka- eller teskedar. Finns i storlekarna 14,5-20 cm och kostar 250 kr. Fri frakt inom Sverige.

ÖRHÄNGEN

Örhängen gjorda av gamla mockaskedar, teskedar och sockertänger i äkta silver eller nysilver. De är gjorda av hela skaftet eller endast av skedbladet. Det finns även guldfärgade örhängen. Kroken som är i äkta 925 silver. Priset är 150-400 kr. Fri frakt inom Sverige.